Fără city-break la sfârșit de săptămână în Lisabona. Autoritățile au decis să închidă orașul din cauza înmulțirii cazurilor COVID

Fără city-break la sfârșit de săptămână în Lisabona. Autoritățile au decis să închidă orașul din cauza înmulțirii cazurilor COVID

0

Fără city-break la sfârșit de săptămână în Lisabona, autoritățile au decis să închidă orașul din cauza înmulțirii cazurilor COVID înregistrate, iar varianta indiană (varianta Delta) a devenit dominantă.

Decizia a fost luată joi de Guvernul Portugaliei ca o măsură de protecție, pentru a limita numărul infectărilor și extinderea acestora în afara metropolei.

Astfel, începând de vineri, 18 iunie, nu se va mai putea intra sau ieși din zona Lisabonei de la ora 15.00, restricțiile fiind ridicate abia luni, la ora 9 dimineața.

Nu este clar pentru ce perioadă vor fi în vigoare aceste noi măsuri care închid Lisabona în week-end-uri.

Îngrijorarea autorităților este legată de faptul că incidența cazurilor COVID-19 a crescut în ultima perioadă, ajungând la 3 la mie.

Alte măsuri vizează orele de închidere a magazinelor și munca de acasă pentru toți angajații neesențiali.

Sursa foto: Jo Kassis / Pexels

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.