Editura Nemira publică în regim de urgență a doua ediție a cărții prințului Harry. Primele 15.000 de exemplare s-au vândut într-o zi

Editura Nemira publică în regim de urgență a doua ediție a cărții prințului Harry. Primele 15.000 de exemplare s-au vândut într-o zi

0

Editura Nemira publică în regim de urgență a doua ediție a cărții prințului Harry, Rezervă (Spare), după ce tirajul de 15.000 de exemplare ale primei ediții s-a vândut într-o zi.

Esențial: Pentru cartea „Rezervă” se pot face deja precomenzi, editura Nemira urmând să o livreze începând cu 20 ianuarie 2023. Pe site-ul editurii, cartea prințului Harry poate fi comandată cu preț redus, 89.10 lei.

Background: „Rezervă” (Spare), volumul de memorii al prințului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internațional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Cartea a apărut în limba engleză la Transworld, imprint al Penguin Random House UK, pentru Marea Britanie, Irlanda, Australia, Noua Zeelandă, India și Africa de Sud, iar pentru Canada, la Random House Canada.

Util: Preț format hardcover: 99 RON (reducere la 89.10 pentru precomenzile ediției a doua)

Preț ebook: 3 credite e-book pe AudioTribe.ro

Preț audiobook: 3 credite audiobook pe AudioTribe.ro

Număr de pagini: 456

 

 

Credit foto: Editura Nemira, coperta

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.