Ediție specială a Electric Castle organizată pe parcursul a zece zile, între 6 și 15 august

Ediție specială a Electric Castle organizată pe parcursul a zece zile, între 6 și 15 august

0

Ediție specială a Electric Castle – EC_Special -, organizată pe parcursul a zece zile, între 6-15 august, la Cluj-Napoca şi Bonţida, au anunțat organizatorii într-un comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor, vor fi 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locaţii din Cluj-Napoca şi Bonţida.
„EC_Special este promisiunea organizatorilor Electric Castle Festival că vara anului 2021 va fi momentul de regăsire a tuturor celor care iubesc muzica live şi îşi doresc să se reconecteze”, precizează organizatorii.

Festivalul va începe, ca de obicei, la Castelul Banffy din Bonţida.

„Spaţiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle şi cel mai dorit loc de a fi, din nou, împreună, va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca şi revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puţin de 30 de spaţii din oraş vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit”, mai precizează comunicatul de presă.

Biletele vor putea fi cumpărate începând cu 10 iunie, de pe platforma electriccastle.ro.

Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autorităţile le vor impune pentru perioada de derulare, asigură organizatorii.

Organizatorii Festivalului Electric Castel au anunțat, pe 17 mai, că ediția numărul 8, care urma să aibă loc în această vară, a fost reprogramată pentru 13-17 iulie 2022, din cauza restricțiilor încă în vigoare și a timpului scurt până când ar fi fost organizat.

Sursa foto: Electric Castle / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.