Două premiere la Teatrul Mic în luna aprilie: „Când ploaia se va opri” şi „Copilul meu”  

Două premiere la Teatrul Mic în luna aprilie: „Când ploaia se va opri” şi „Copilul meu”  

0

Două premiere la Teatrul Mic în luna aprilie: „Când ploaia se va opri” de Andrew Bovell şi „Copilul meu” de Mike Bartlett, biletele putând fi deja achiziționate.

Esențial: Premiera oficială a spectacolului „Când ploaia se va opri” de Andrew Bovell, în traducerea şi regia lui Radu Iacoban, va avea loc pe 1 și 2 aprilie, ora 19.00, la Sala Studio-Gabroveni 57. Spectacolul „Copilul meu” de Mike Bartlett, în traducerea şi regia lui Claudiu Goga va avea loc, în premieră naţională, pe 9 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Atelier – Constantin Mille 16.

Piesa „Când ploaia se va opri”, scrisă de Andrew Bovell, a avut premiera mondială în februarie 2008 pe scena Teatrului Scott din Adelaide, Australia, iar în mai 2009 a fost pusă în scenă şi în Europa, la Teatrul Almeida din Londra. Scenariul dramatic se concentrează în jurul unei serii de poveşti interconectate din vieţile a şapte personaje care se confruntă cu misterele trecutului lor pentru a-şi înţelege viitorul, dezvăluind, astfel, modul prin care sunt transmise de la o generaţie la alta, tiparele de iubire, abandon, speranţă şi iertare. În final, asemenea imaginii revelatoare a ploii care inundă deşertul, un tânăr îşi găseşte curajul să sfideze moştenirea trecutului, precizează un comunicat de presă al Teatrului Mic.

Scenariul piesei „Copilul meu” de Mike Bartlett dramatizează explorarea tulburătoare a metodelor de convingere prin care un tată încearcă să stabilească o legătură afectivă cu fiul său şi, în esenţă, cu însuşi copilul care a fost cândva. În ciuda oricăror bune intenţii acesta nu va reuşi decât să creeze un mediu violent şi ostil, şi să amplifice, până în final, sentimentele distructive de angoasă şi frică.

Util: Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro şi de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Sala Atelier- Str. Constantin Mille nr.16 si Sala Studio – Str. Gabroveni, nr. 57).

Prețul unui bilei: 70 lei / 20 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

 

Credit foto: Teatrul Mic / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.