Disneyland Paris se redeschide pe 17 iunie, după șapte luni / La intrarea în parcul de distracții, masca este obligatorie

Disneyland Paris se redeschide pe 17 iunie, după șapte luni / La intrarea în parcul de distracții, masca este obligatorie

0

Reprezentanții Disneyland au anunțat luni că parcul de distracții de lângă Paris se va redeschide pentru public pe 17 iunie.
Începând de marți, 18 mai , se pot face rezervări la un nou hotel, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, care se va deschide pe 21 iunie 2021.

Ne face plăcere să anunţăm că Disneyland Paris se va redeschide începând din 17 iunie 2021 cu Disneyland Parks şi Walt Disney Studios, Disney’s Newport Bay Club şi Disney Village”, arată un anunț public postat pe site-ul Disneyland Paris.

Momentul redeschiderii parcului Disneyland a fost marcat și pe contul de Facebook:

„Este timpul să trăim visul din nou cu atracții emblematice, Selfie Spots cu personaje Disney îndrăgite, o nouă experiență Cars Road Trip, mâncare Disneylicious și marea deschidere a Disney ‘ s Hotel New York – The Art of Marvel, pe 21 iunie.

În ce condiții se poate intra în parc

Reprezentanții Disneyland Paris precizează că este obligatorie masca la intrarea în parc pentru toți vizitatorii care au peste 6 ani.

Va fi un număr limitat de intrări în parc, dar nu se precizează capacitatea la care va funcționa.

„Pentru a respecta distanța fizică recomandată de autoritățile sanitare, un număr limitat de intrări în parcurile noastre sunt disponibile în fiecare zi. În plus, toți vizitatorii cu vârsta de peste 6 ani, membrii distribuției și furnizorii de servicii trebuie să poarte o mască”, anunță responsabilii Dinesyland Paris.

Parcul de distracții a fost închis, din cauza pandemiei, pe 30 octombrie 2020.

Sursa foto: Disneyland Paris / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.