Disneyland Paris s-a redeschis. Masca este obligatorie pentru toți vizitatorii care au peste 6 ani, iar intrările sunt limitate

Disneyland Paris s-a redeschis. Masca este obligatorie pentru toți vizitatorii care au peste 6 ani, iar intrările sunt limitate

0

Disneyland Paris s-a redeschis joi, masca este obligatorie pentru toți vizitatorii care au peste 6 ani, iar intrările sunt limitate, fiind unele dintre măsurile anunțate de reprezentanții parcului de distracții.

„Mulțumim primilor noștri oaspeți pentru această zi plină de magie!”, au scris reprezentanții parcului de distracții pe contul de Facebook.

Alte măsuri de protecție sanitară se referă la distanțarea fizică, care va fi implementată în întreg parcul: la cozi, în atracțiile parcului, magazine, hoteluri, restaurante și alte facilități.

Peste 2.000 de stații de igienizare și pentru spălarea mâinilor vor fi disponibile în tot parcul, în special la intrările și ieșirile fiecărei atracții, magazine, restaurante și teatru.

Pentru a putea respecta toate măsurile, prezența la Disneyland Paris este una limitată.

Un calendarul cu datele disponibile poate fi consutat pe site-ul Disneyland Paris și oricine se poate înregistra pentru a vizita parcul de distracții.

Reprezentanții Disneyland au anunțat în urmă cu o lună, pe 17 mai, că parcul de distracții de lângă Paris se va redeschide pentru public pe 17 iunie.

Chiar de atunci se puteau face rezervări la un nou hotel, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, care se va deschide pe 21 iunie 2021.

Sursa foto: Disneyland Paris / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.