Depeche Mode, din nou la București pe 26 iulie 2023

Depeche Mode, din nou la București pe 26 iulie 2023

0

Depeche Mode revine la București pe 26 iulie 2023, într-un concert care face parte din turneul mondial “Memento Mori” și care va fi susținut pe Arena Națională, anunță organizatorul, Emagic.

Potrivit organizatorului evenimentului, Depeche Mode au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ și se va lansa în primăvara lui 2023.

Util: Biletele pentru concertul din București vor fi disponibile începând de vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la https://bilete.emagic.ro/ și în rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro.

Fanii Depeche Mode înscriși pe siteurile Emagic, iaBilet și Entertix au acces la presale începând cu 5 octombrie, ora 10:00, cu ajutorul codului primit pe email.

Referințe: „Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”, a declarat Martin Gore.

„Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu voi și de abia așteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor” – a adăugat Dave Gahan, citat de Emagic.

Context: Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode, primul după mai bine de cinci ani. Cel mai indelungat turneu Depeche Mode – “Global Spirit Tour” (2017-2018) a adunat peste 130 de concerte, atât în Europa, cât și în America de Nord.

Credit foto: Emagic

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.