Conferința Asociației Europene a Agențiilor de Turism și Touroperatorilor din 2024 va fi găzduită de Brașov

Conferința Asociației Europene a Agențiilor de Turism și Touroperatorilor din 2024 va fi găzduită de Brașov

0

Conferința Asociației Europene a Agențiilor de Turism și Touroperatorilor din 2024 va fi găzduită de Brașov, potrivit unui anunț al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), care este organizator.

Esențial: Evenimentul va avea loc la Poiana Brașov și la Brașov între 13 și 15 iunie. Vor participa 50 de reprezentanți ai conducerilor asociațiilor naționale europene de profil. Acestea grupează aproximativ 80.000 de tour-operatori și agenții de turism

Municipiul Brașov a fost inclus în topul Tripadvisor al celor 25 de destinații din întreaga lume pentru 2024, conform clasamentului publicat recent.
Clasamentul a fost alcătuit în urma recomandărilor a peste 8 milioane de turiști care au fost în acele locuri. Brașovul este recomandat pentru viața de noapte, tururi istorice și culturale și pentru tururi tematice Dracula.

Util: În cadrul conferinței, vor avea loc și alegerile pentru viitoarea conducere ECTAA pentru următorii doi ani.

ANAT susține că participanții la conferință vor beneficia și de un program care le va oferi ocazia de a descoperi frumusețile și resursele turistice ale zonei Brașov.

Context: ANAT este membru asociat al ECTAA din 1999 și membru cu drepturi depline de la 1 ianuarie 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană. ANAT a mai găzduit două reuniuni ECTAA în 2002 și 2007, la București.

ECTAA a fost înființată în 1961 la Bad Kreuznach (Republica Federală Germania). Inițiatori au fost asociațiile naționale ale agențiilor de turism și operatorilor de turism din cele 6 state membre fondatoare ale Pieței Comune. Alte asociații naționale s-au alăturat ECTAA odată cu extinderile succesive ale Uniunii Europene, inclusiv România, în 2007. Membrii ECTAA sunt asociațiile naționale ale statelor membre ale Uniunii Europene, precum și ale Norvegiei, Elveției și Regatului Unit. În plus, există trei membri internaționali din Tunisia, Malaysia și Israel.

Credit foto: Facebook Allen Coliban

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat