Compania AirConnect a lansat zborurile regulate pe patru rute interne din București și către Budapesta, din capitală și Cluj Napoca

Compania AirConnect a lansat zborurile regulate pe patru rute interne din București și către Budapesta, din capitală și Cluj Napoca

0

Compania AirConnect a lansat zborurile regulate pe patru rute interne din București și către Budapesta din capitală și Cluj Napoca, începând de luni, 27 martie.

Esențial: Rutele operate de AirConnect din 27 martie sunt:

  • București – Sibiu, 5 frecvențe săptămânale
  • București – Suceava, 5 frecvențe săptămânale
  • București – Baia Mare, 2 frecvențe săptămânale
  • București – Târgu Mureș, 4 frecvențe săptămânale
  • București – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale
  • Cluj Napoca – Budapesta, 2 frecvențe săptămânale

Compania anunță că, din luna iunie, vor fi operate noi rute, estivale, în țară și în străinătate. Zborurile estivale vor fi ȋntre București și Dubrovnik și ȋntre Constanța și Cluj, Oradea, Suceava, Timișoara.

Flota AirConnect include două aeronave ATR 72-600, cu o configurație de 68 de locuri. Potrivit companiei, acestea sunt cele mai eficiente aeronave regionale, din punct de vedere al consumului de combustibil – cu 40% mai puține emisii de CO2 per călătorie.

Util: Zborurile sunt disponibile online pe site-ul companiei www.air-connect.com, prin intermediul aplicației mobile, dar și prin intermediul agențiilor partenere, al sistemului global de distribuție Amadeus și al principalelor platforme online din țară și din străinătate. Compania are și un programde fidelitate  – KONnectibles.

Prețul unui bilet pe rute interne începe de la 33,07 de euro, iar către Budapesta, de la 50,70 euro, pe sens.

Credit foto: Compania AirConnect

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.