Circulația se va desfășura doar pe o singură bandă pe podul Giurgiu-Ruse, începând din 9 iulie

Circulația se va desfășura doar pe o singură bandă pe podul Giurgiu-Ruse, începând din 9 iulie

0

Circulația se va desfășura doar pe o singură bandă pe podul Girugiu-Ruse, începând din 9 iulie, a anunțat astăzi CNAIR.

Esențial:  CNAIR a anunțat că partea bulgară va începe lucrările de modernizare a podului Giurgiu-Ruse din data de 9 iulie. Acest lucru va presupune închiderea unei benzi de circulație și folosirea alternativă a celeilalte benzi.

Proiectul de investiții la Podul Prieteniei, Giurgiu – Ruse, este administrat dual, de partea română prin CNAIR, și de partea bulgară, prin Administrația Drumurilor.

Închiderea unei benzi de circulație este necesară pentru procesul de decopertare. Ulterior, în funcție de evoluția lucrărilor, se va stabili dacă podul va fi închis în totalitate sau se va circula tot pe o bandă.

Util: Circulația se va desfășura alternativ, la intervale de 3 minute, fiind instalate semafoare.  Lucrările sunt estimate a dura aproximativ 2 ani, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

Credit foto: CNAIR / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat