Cinci zile cu acces gratuit la Muzeul Brukenthal în acest an. Sibienii și pensionarii nu plătesc bilet în prima joi din fiecare lună

Cinci zile cu acces gratuit la Muzeul Brukenthal în acest an. Sibienii și pensionarii nu plătesc bilet în prima joi din fiecare lună

0

Cinci zile cu acces gratuit la Muzeul Brukenthal în acest an. Sibienii și pensionarii nu plătesc bilet în prima joi din fiecare lună, potrivit unui anunț al instituției.

Esențial: Intrarea gratuită este valabilă pentru anumite secțiuni ale muzeului și categorii de persoane, în funcție de zilele anunțate ca fiind cu acces gratuit.

  • Duminică, 25 februarie – data oficială a deschiderii muzeului, accesul este gratuit în Palatul Brukenthal şi Casa Albastră – Piaţa Mare, Nr. 4-5.
  • Vineri, 8 martie – Ziua Internaţională a Femeii, intrarea este gratuită pentru doamne şi domnişoare la Muzeul de Artă Contemporană – Str. Tribunei, Nr. 6.
  • Sâmbătă, 1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este gratuit pentru copii, părinţi şi bunici la Muzeul de Istorie Naturală, Str. Cetăţii, Nr. 1.
  • Duminică, 13 octombrie – Ziua Mondială a Reducerii Riscului la Dezastre, accesul este gratuit la Muzeul Cinegetic – Str. Şcoala de Înot, Nr. 4.
  • Duminică, 1 decembrie – Ziua Naţională a României, intrarea este liberă la Muzeul de Istorie – Str. Mitropoliei, Nr. 2.
În prima joi din fiecare lună, accesul este gratuit pentru toţi pensionarii (din toată țara) şi toţi sibienii.

Util: Pentru accesul gratuit al sibienilor trebuie prezentat un card de identitate sau certificatul de naștere.

Credit foto: Facebook Muzeul Național Brukenthal

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat