Celebrul actor John Malkovich a ajuns la Timișoara. Cele trei reprezentații ale Comediei Infernale se joacă cu casa închisă VIDEO

Celebrul actor John Malkovich a ajuns la Timișoara. Cele trei reprezentații ale Comediei Infernale se joacă cu casa închisă VIDEO

0

Celebrul actor John Malkovich a ajuns la Timișoara, unde va juca în trei reprezentații ale Comediei Infernale / The Infernal Comedy, care se joacă cu casa închisă.

Esențial: John Malkovich a mai fost cu acest spectacol de teatru în România, în 2013, la Ateneul Român. John Malkovich interpretează rolul lui Jack Unterweger, un criminal în serie care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

Celebrul actor american este secondat de orchestra Academiei din Viena și de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss.

Util: Vineri dimineața, de la ora 11.00, la Teatrul Naţional din Timişoara va avea loc o întâlnire – conferinţă de presă cu echipa spectacolului regizat de Michael Sturminger.

Spectacolele The Infernal Comedy/ Comedia infernală se joacă la Teatrul Național din Timișoara, sala Mare, joi, 20 iulie, la orele 16.00 și 19.00 și vineri, 21 iulie, la ora 19.00.

Prețul biletelor a variat între 120 și 440 de lei.

Potrivit organizatorilor, The Infernal Comedy/ Comedia infernală este un spectacol pe care autorul și regizorul Michael Sturminger l-a scris special pentru John Malkovich, construind un dialog între limbajul vorbit și cel cântat. Universul sonor – punctat de muzica lui Vivialdi, Mozart, Beethoven, Haydn, Weber, Gluck și Boccherini – este susținut de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss și de renumita orchestră Wiener Akademie Orchester, dirijată de Martin Haselbock, creator al conceptului muzical al spectacolului.

The Infernal Comedy/ Comedia infernală  s-a jucat în peste 150 de săli de spectacol din întreaga lume, în țări de pe trei continente.

La Teatrul Național din Timișoara, spectacolul este prezentat în cadrul Anotimpurilor FEST-FDR, parte din traseul Vocile orașului / Atelierul Identitate din cadrul Programului Cultural „Timișoara– Capitală Europeană a Culturii 2023”.

Context: John Malkovich a mai jucat în România în The Infernal Comedy. S-a întâmplat în cadrul Festivalului George Enescu, în 2013, la Ateneul Român.

La conferința de presă de atunci, John Malkovich a declarat: „am făcut opera cu 26 de cântăreți și fiecare dintre ei este diferit, interpretarile sunt diferite și publicul este diferit de fiecare dată. A fost un spectacol frumos și un public minunat”.

Video: pagina de Facebook Aeroportul Internațional Timișoara

Credit foto: afiș teatrul Național din Timișoara

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.