Ce face Travelero

Curios din fire și dornic să plece cât mai des în vacanțe, să citească și să povestească, Travelero stă cu bagajele făcute și caută locuri și oferte de călătorie. Pe care vi le prezintă și vouă.

Pofta de a călători vine călătorind, așa cum pofta de a citi vine citind, pentru că vrei să vezi și să afli tot mai multe. Așa e Travelero și din curizitatea asta îi vin cele mai multe idei de călătorie. Alte idei îi vin din cărți sau filme, pentru că i-au plăcut și vrea să vadă cum arată locurile acelea. Și să vă spună și vouă.

Travelero nu vă poate vinde bilete de avion și nu vă poate rezerva camere la hotel. Doar vă dă idei și vă spune cât vă poate costa.

Travelero nu caută neapărat cele mai ieftine vacanțe. Dacă un loc este atrăgător și vrea să ajungă acolo, Travelero zboară cu avioane de linie, nu cu low cost și vă va recomanda acest lucru, chiar dacă sunt mai scumpe. Travelero nu stă niciodată într-un hotel cu baie comună, pe hol. De regulă, se cazează la hoteluri de 3 și 4 stele, aproape de mijloace de transport. Da, și acestea pot fi rezervate la prețuri decente.