Casa Breslelor din Sighișoara, pentru prima dată la Noaptea Muzeelor

Casa Breslelor din Sighișoara, pentru prima dată la Noaptea Muzeelor

0

Casa Breslelor din Sighișoara participă pentru prima dată la Noaptea Muzeelor, putând fiind vizitată de la ora 10.00 la ora 22.00.

Casa Breslelor este o colecție privată impresionantă ce reunește și valorifică obiecte reprezentative pentru meșteșugarii și breslele din Cetatea Sighișoara din sec XVII – XIX.

De Noaptea Muzeelor, Casa Breslelor găzduiește o expoziție de unelte, echipamente și obiective utilizate cu secole în urmă de meșteșugarii sași din Sighișoara. Spațiul expozițional se regăsește in cadrul unei aripi de clădiri din secolul al XVII – lea. Expoziția îmbină istoria locului într-un cadru interactiv de ultimă generație.

Un bilet de intrare costă 16 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, studenți și pensionari.

Vezi și: Peste 50 de locuri de vizitat în Noaptea Muzeelor în București: muzee, instituții de cultură, galerii și Primăria. Lista obiectivelor cu ora de deschidere

Sursa foto: casa Breslelor / Instagram

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.