Burse pentru artişti la Timişoara în cadrul programului Capitală Europeană a Culturii 2023

Burse pentru artişti la Timişoara în cadrul programului Capitală Europeană a Culturii 2023

0

37 burse pentru artişti vor fi acordate în Timişoara, în cadrul programului Capitală Europeană a Culturii 2023, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Timișoara.

Esențial:  37 de artişti din domeniile arte vizuale, literatură, muzică şi arte sonore, teatru, dans, performance, arte digitale şi new media pot câştiga o bursă de creaţie artistică la Timişoara. Cei interesaţi sunt invitaţi să aplice pe centrul de proiecte.ro/ energie până pe 21 noiembrie.

Declarație: „Pot fi audiţii muzicale, ateliere deschise, lansări de carte, dezbateri, lecturi publice, performance-uri, expoziţii sau orice altă modalitate de interacţiune cu publicul propune artistul” – Dominic Fritz, primar.

Resurse: Bugetul programului susţinut integral de Municipiul Timişoara este de jumătate de milion de lei.

Ce urmează:  Desfăşurarea activităţii de creaţie artistică şi a evenimentelor deschise publicului se fac în perioada 16 decembrie 2022- 30 iunie 2023.

 

Credit foto: Primăria Timișoara / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.