BalneoMap: 500 de izvoare și ape termale și 121 de localități, incluse în harta digitală cu resursele balneare din România

BalneoMap: 500 de izvoare și ape termale și 121 de localități, incluse în harta digitală cu resursele balneare din România

0

BalneoMap: 500 de izvoare și ape termale și 121 de localități au fost incluse într-o hartă digitală cu resursele balneare din România.

Esențial: Potrivit informațiilor oficiale, România deține o treime din resursele balneare ale Europei, multe dintre acestea nefiind cunoscute turiștilor. Balneomap adună într-un loc zonele și localitățile unde pot fi întâlnite resursele balneare, istoria lor, compoziția și indicații de tratament.

Harta digitală interactivă include peste 500 de puncte balneare -izvoare, ape termale și minerale, mofete, lacuri sărate, lacuri cu nămol –  din 121 de localități. Lista este deschisă, putând fi încărcate pe hartă și alte destinații.

Util: Informațiile sunt disponbile pe platforma Balneomap, la adresa www.balneomap.ro

Credit foto: Travelero

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat