Autobuze etajate City Tour în Constanța – staţiunea Mamaia: vor circula din 18 iunie, cu peste 100 de obiective turistice incluse în circuit

Autobuze etajate City Tour în Constanța – staţiunea Mamaia: vor circula din 18 iunie, cu peste 100 de obiective turistice incluse în circuit

0

Autobuze etajate City Tour vor circula din 18 iunie în Constanța – staţiunea Mamaia cu peste 100 de obiective turistice incluse în circuit, anunță compania CT Bus.

Linia CITY TOUR va circula pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia.

Circuitul cu autobuzele etajate cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia,

Turiștii au la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate fiind posibilă conectarea gratuită la reţeaua Wi-Fi.

Trebuie scanat codul QR de pe spătarul scaunului.

Aplicația sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

Prețul unei călătorii este de 3 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat.

Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 5 lei, valabil toată ziua, ceea ce permite turiștilor să întrerupă turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi să își reia călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Linia CITY TOUR este deservită, pentru început, de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09:00-22:00.

Sursa foto: Primăria Constanța / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.