Zăpadă și viscol puternic în Suceava, aeroportul este închis până la ora 13.00. Wizz Air a anulat cursele spre Dortmund și Paris Beauvais

Zăpadă și viscol puternic în Suceava, aeroportul este închis până la ora 13.00. Wizz Air a anulat cursele spre Dortmund și Paris Beauvais

0

Aeroportul din Suceava este închis până la ora 13.00, Wizz Air a anulat cursele spre Dortmund și Paris Beauvais de joi dimineața, din cauza zăpezii și a viscolului puternic.

Esențial: Având în vedere condițiile meteo extreme, prognozate cu creștere în intensitate, viscol puternic, intensitate ridicată a vântului, vizibilitate redusă, transport puternic de zăpadă la sol, zăpadă spulberată, cantitate mare de precipitații, din motive de siguranță operațională s-a decis închiderea Aeroportului până la ora 13:00, au anunțat reprezentanții Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava.

Pista de aterizare – decolare este curățată, dar din cauza rafalelor de viscol puternic și a vizibilității spre zero, programul de zbor este afectat și nu se pot desfășura operațiunile aeriene conform orarului.

Util: Pasagerii sunt îndrumați să păstreze legătura cu operatorul aerian.

În funcție de evoluția condițiilor meteo, reprezentanții aeroportului Ștefan cel Mare Suceava vor decide programul de zbor după ora 13.00.

Aeroportul Suceava a mai fost închis, timp de câteva zile, în prima parte a lunii ianuarie, iar zborurile au fost anulate sau direcționate către alte județe din cauza ceții.

 

Credit foto: Aeroportul Ștefan cel Mare Suceava / Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.