Aeroportul din Munchen este închis până la prânz, este de așteptat ca multe zboruri să fie anulate și în restul zilei

Aeroportul din Munchen este închis până la prânz, este de așteptat ca multe zboruri să fie anulate și în restul zilei

0

Aeroportul din Munchen este închis până la prânz, este de așteptat ca multe zboruri să fie anulate și în restul zilei, din cauza condițiilor atmosferice.

Esențial: Un anunț al Aeroportului din Munchen precizează că ploaia înghețată din timpul nopții a determinat închiderea traficului aerian până la ora 12:00, operațiunile de zbor nefiind sigure dimineața.

Planul este de a permite reluarea traficului aerian de la prânz. Cu toate acestea, este de așteptat ca multe zboruri să fie anulate și în restul zilei din motive de siguranță.

Reprezentanții Aeroportului din Munchen sfătuiesc călătorii să contacteze compania aeriană, înainte de a pleca la aeroport, pentru a afla starea zborului.

Piața de Crăciun din Munchen va fi închisă până vineri, 8 decembrie. 

Util: Primăria din Munchen anunță că, din cauza ninsorilor abundente, există întreruperi masive în transportul public local din oraș și împrejurimi, începând din weekend. Există în continuare restricții pentru S-Bahn, metrou, tramvai și autobuz, precum și pentru traficul feroviar. Informații actualizate se regăsesc pe site-ul primăriei.

 

Credit foto: Primăria Munchen – Facebook

Articolele și informațiile publicate de Travelero.ro sunt destinate informării. Articolele și informațiile pot fi preluate doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice preluare fără acord și fără citatea sursei va fi tratată ca încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și se va acționa în consecință.

Niciun articol afișat